Uusi tapahtumakalenteri avattu Maunulan kotisivuille

567

Maunulan ja lähialueiden tapahtumatiedot löytyvät nyt helposti uudistuneesta tapahtumakalenterista. Kalenteriin pääsee etusivulta ”Tapahtumat”-linkistä. Kuka tahansa voi tehdä kalenteriin ilmaiseksi uuden tapahtumailmoituksen. Kalenteri on toistaiseksi pilottivaiheessa, eli sitä kehitetään koko ajan saatujen palautteiden perusteella.

Ensimmäisenä lisäyksenä tulee pieni kalenterinäkymä kaupunginosasivujen etusivulle, jonne nostetaan muutamia uusimpia tapahtumia. Tämä parantaa tapahtumien näkyvyyttä. Lähiaikoina tapahtumakalenteriin kytketään myös tapahtumasuositin, joka vinkkaa kalenterin käyttäjälle muilla kaupunginosasivuilla olevista kiinnostavista tai vastaavista tapahtumista.

Pilottivaiheessa uusi tapahtumakalenteri toimii Maunulan ja lähipäivinä myös Herttoniemen kotisivuilla, mutta jatkossa se on mahdollista liittää kaikille Helsingin kaupunginosakotisivuille. Koska pilottivaiheessa kalenterissa voi edelleen ilmetä virheitä, ilmoitukset virhetilanteista ovat erittäin hyödyllisiä. Myös kaikki palaute ja kehitysideat ovatkin tässä vaiheessa tervetulleita ja arvokkaita! Näitä voi lähettää osoitteeseen kotikatu@helka.net (Kotikatu-tuki, Ilari Kajaste) tai anna.kanervo@helka.net (projektipäällikkö).

Kaupunginosakotisivujen kehitystyö on osa Maunulassa ja Herttoniemessä käynnissä olevaa Alpakka-hanketta, jossa yhtenä tavoitteena on helpottaa paikallisten palveluiden löytymistä ja lisätä paikallisen toiminnan näkyvyyttä. Seuraava kaupunginosakotisivujen suurempi uusi toiminnallisuus on palveluhakemisto, joka avataan näillä näkymin helmikuun alkupuolella.

Lisätietoa Alpakka-hankkeesta täältä