Palvelukartasta maunulalaisten palvelut löytyvät helposti

285

Helsingin kaupunki julkaisi internetissä osoitteessa www.hel.fi/palvelukartta uuden kuntalaispalvelun, Palvelukartan. Kartalta löytyy nyt suurin osa Helsingin palveluista ja toimipisteistä. Palveluhakuja voi tehdä vapaalla tekstihaulla, osoitteella, nimellä, postinumeroilla sekä etäisyyteen perustuen.

Myöhemmin hakuun liitetään laaja palvelusanahaku. Palvelukartalta löytyy vastauksia kysymyksiin: Miten löydän asuinpaikkani lähellä olevat päiväkodit, koulut, terveysasemat ja muut palvelut? Voinko lähettää kyseisistä palveluista myös palautetta? Palvelukartalta voi antaa myös palautetta toimipisteestä ja sen palveluista.

Muutamassa virastossa kokeillaan yhteisöllistä palautepalstaa, jossa sekä kysymykset että vastaukset ovat pääsääntöisesti julkisia. Vuoden 2009 puolella kartalle lisätään myös tapahtumat. Lisätietoja talous- ja suunnittelukeskuksen verkkosivuilta.

LISÄTIETOJA
Talous- ja suunnittelukeskus 

Maunulan palvelukartta