Vaikuta ilmastomuutokseen!

282

Maunula-Seura ryhtyy yhdessä Ekosto Oy:n kanssa edistämään Maunulan alueen energiatehokkuutta. Tavoitteena on myös taloyhtiötasolla analysoida keinoja vaikuttaa hiilidioksidipäästöihin. Tutkimusten mukaan inhimillisillä tekijöillä voidaan säästää energiaa jopa 80 %.

Tarkoituksena on synnyttää uusia innovaatioita, joilla parannetaan energiatehokkuutta lähtien käyttäjistä ja yksittäisistä rakennuksista. Kehittämisessä otetaan huomioon yhdyskuntasuunnittelun tarjoamat mahdollisuudet. Maunulan alueella pyritään edistämään taloyhtiöiden, yritysten ja julkisen sektorin yhteistyötä. Yhteistyöllä kehitetään uudenlaisia ekotehokkaita toimintatapoja ja –malleja.

Ensi vaiheessa on tarkoitus kartoittaa kokonaistilanne Maunulan 42 taloyhtiön energiatodistusten perusteella ja analysoida alueellista energiatehokkuutta.

Analyysi ei maksa taloyhtiölle mitään, mutta se hyödyttää varmasti tiedot lähettäneitä taloyhtiötä. Maunula-Seura ja Ekosto Oy julkaisevat yhteenvedon selvityksestä elokuussa 2009.

Lähetä taloyhtiösi energiatodistus alla olevaan osoitteeseen:

Eino Rantala
Ekosto OY
Lintuvaarantie 23
02650 ESPOO

tai sähköisesti

etunimi.sukunimi (  ) ekosto.fi
Puhelin 0400 410 835