Valtio antaa taloyhtiölle 10 % korjausavustusta

310

Valtion suhdanneluonteisesta korjausavustuksesta pääsevät hyötymään ripeästi remonttinsa alkavat taloyhtiöt. Kymmenen prosentin tuen saavat tänä vuonna aloitetut rakennuksen tai piha-alueen korjaukset. Kevään yhtiökokouksissa kannattaa siis vauhdittaa ajankohtaisia korjaushankkeita. Valtio on varannut avustusta varten kaikkiaan 125 miljoonaa euroa. Avustusta haetaan rakennuksen sijaintikunnalta. Helsingin kaupungin kiinteistövirasto on valmistautunut opastamaan helsinkiläisiä hakijoita ja käsittelemään hakemukset nopeasti.

Hakemuslomakkeet ja ohjeet julkistetaan, kun eduskunta lähiviikkoina lopullisesti käsittelee lain suhdanneluonteisista avustuksista.

Tuettavien hankkeiden työvaiheiden on pitänyt alkaa aikaisintaan helmikuussa ja niiden on valmistuttava 31.12.2010 mennessä.

Infotilaisuus korjausavustuksesta Laiturilla Kampissa 8. ja 15.4. klo 17-19.

LISÄTIETOJA

www.hel.fi/kv/asunto (Kaupungin kiinteistövirasto)
www.ara.fi (Valtion Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus)