YTK:n pitkäkurssi vieraili Maunulassa

430

Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskuksen (YTK) pitkäkurssi vieraili maanantai-iltapäivällä 16.3.2009 Maunulassa. Vierailun aikana tutustuttiin Maunulan arkkitehtuuriin ja keskustan suunnitteluun. Kurssilla on noin 30 osallistujaa.

YTK on Teknillisen korkeakoulun erillislaitos, joka on erikoistunut yhdyskuntasuunnitteluun, kaupunkitutkimukseen ja kaupunkien kehittämiseen liittyvään monitieteiseen tutkimukseen sekä jatko- ja täydennyskoulutukseen. Opinnot koostuvat viidestä viikon mittaisesta lähiopintojaksoista, ulkomaan ekskursiosta ja osin etätyönä suoritettavista tehtävistä.

YTK:n erikoistumisopinnot on tarkoitettu mm. arkkitehdeille, maisema-arkkitehdeille, maanmittareille, maantieteilijöille, jotka haluavat suuntautua yhdyskuntasuunnitteluun ja yhdyskuntien kehittämiseen tai toimivat kaavoittajina.

Kurssille valitaan hakemusten perusteella 30-40 henkilöä. Kurssipaikoista noin puolet on varattu teknisten alojen edustajille (diplomi-insinöörit, arkkitehdit) ja puolet yhteiskuntatieteellisten ja muiden alojen edustajille. Hakuaika lukuvuosittain toistuvalle kurssille on toukokuun loppuun. Kurssi alkaa syyskuussa.

LISÄTIETOJA
YTK 

MUITA VIERAILUJA MAUNULASSA
Baskimaan parlamentin vierailu Maunulassa 2002  
Kladowilaiset Maunulassa 2005 
Delftin yliopiston arkkitehtiosastolaisten vierailu Maunulassa 2006 
J.C. Gabbe Maunulassa 
Japanilaiset kaupunkitutkijat Maunulassa 2007 

ytk_2009_2.jpg

Kuva: Kurssilaisia tutustumassa  Pirttipolun maisemiin

 

 

 

 

 

 

 

 

ytk_2009_1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

ytk_2009_3.jpg