Seurakunnan pääsiäinen

422

Pääsiäiskirkot Oulunkylän seurakunnassa:

Palmusunnuntai 5.4.
Klo 10 Messu Oulunkylän kirkossa. Perttu Tapio, Raivo Savik, Katja Rantanen.
Klo 12 Messu Maunulan kirkossa. Ulla Kosonen, Kaisa Heininen, Katja Rantanen,  Riitta Ojala.

Kiirastorstai 9.4.
Klo 10 Lasten ja perheiden pääsiäiskirkko Maunulan kirkossa. Veli Pelkonen, Maija Pesonen-Kareinen

Klo 18 Kiirastorstain ehtoolliskirkko Oulunkylän kirkossa. Kaisa Heininen, Heikki K. Järvinen, Katja Rantanen.

Klo 18 Kiirastorstain ehtoolliskirkko Maunulan kirkossa. Veli Pelkonen, Ulla Kosonen, Maija Pesonen-Kareinen, Liisa Tiensuu, laulu.

Pitkäperjantai 10.4.
Klo 15 Ilmari Krohnin Johannes-passio Oulunkylän kirkossa. Evankelista Mikko Peltokorpi, Jeesus Hannu Leskinen, Pontius Pilatus Aarne Pelkonen, Chorus Sine Nomine ja Käpylän kirkkokuoro joht. Martti Laitinen. Liturgia Heikki K. Järvinen, urut Ilpo Laspas.
 
Klo 18 Pitkäperjantain musiikki-ilta Oi natsarealainen Maunulan kirkossa.  Pergolesin Stabat Mater (osia) ja passiomusiikkia. Heli Närhi, sopraano, Paula Patosalmi, altto, Maija Pesonen-Kareinen, urut. Soitinyhtye. Tekstinluku Raivo Savik ja Perttu Tapio. Internet.

Pääsiäislauantai 11.4.
Klo 23 Pääsiäisyön messu Oulunkylän kirkossa. Heikki K. Järvinen, Liisa Järvinen, Katja Rantanen, Lauluyhtye välke joht. Sanna-Maija Rautakoski.

Pääsiäispäivä su 12.4.
Klo 10 Messu Oulunkylän kirkossa. Veli Pelkonen, Perttu Tapio, Katja Rantanen, Kyösti Silvennoinen, laulu.
Klo 12 Messu Maunulan kirkossa. Heikki K. Järvinen, Perttu Tapio, Maija Pesonen-Kareinen, Maunulan kirkon musiikkiryhmä, Sakari Kulmala, trumpetti. Messun jälkeen pääsiäisvirsiä musiikillisilla kirkkokahveilla.

Toinen pääsiäispäivä ma 13.4.
Klo 10 Toisen pääsiäispäivän jumalanpalvelus Oulunkylän kirkossa.
Raivo Savik, Heikki K. Järvinen, Karmen Kelk.

Verkkokirkko
Maunulan kirkon messuja ja musiikkia osoitteessa www.verkkokirkko.fi

MUSIIKKIA MAUNULAN KIRKOSSA

Pe 10.4. klo 18 Oi natsarealainen. Pitkäperjantain musiikki-ilta. Pergolesin Stabat Mater (osia) ja passiomusiikkia. Heli Närhi, sopraano, Paula Patosalmi, altto, Maija Pesonen- Kareinen, urut, soitinyhtye. Tekstinluku Raivo Savik ja Perttu Tapio. Internet.

Su 12.4. klo 13 Aurinkomme ylösnousi. Pääsiäisvirsiä yhteisesti laulaen musiikillisilla kirkkokahveilla Maunulan kirkon seurakuntasalissa pääsiäismessun jälkeen. Kanttori Maija Pesonen-Kareinen ja Maunulan kirkon musiikkiryhmä.

Su 26.4. klo 18 Kevätlaulajaiset. Adoramus-lauluyhtye joht. Maija Pesonen-Kareinen ja yhteislauluja Sulasolin laulukirjasta. Juontajana Sulasolin H:gin piirin pj Antti Ojalehto. Myytävänä Sulasolin laulukirjaa á 10 e.

MUSIIKKIA OULUNKYLÄN KIRKOSSA

Su 5.4. klo 18 Käpylän musiikkiopiston opettajien ja oppilaiden konsertti, joht. Ahti Valtonen. Mm. L.v. Beethovenin pianokonsertto, Puccinin aarioita ja Mozartia. Solisteina Heini Lehto, piano ja Sinikka Alstela, sopraano.

Pe 10.4. klo 15 Ilmari Krohnin Johannes-passio. Evankelista Mikko Peltokorpi, Jeesus Hannu Leskinen, Pontius Pilatus Aarne Pelkonen, Chorus Sine Nomine ja Käpylän kirkkokuoro joht. Martti Laitinen. Liturgia Heikki K. Järvinen, urut Ilpo Laspas.

Su 19.4. klo 15 Ogeli Big Bandin konsertti, johtaa Klaus Järvinen.
Mm. negrospirituaaleja ja yhteislaulua. Vapaa pääsy, ohjelmamaksu.

MUSIIKKIA OULUNKYLÄN VANHASSA KIRKOSSA

Ke 8.4. klo 13. Käy yrttitarhasta polku. Ristin tien Raamatun tekstejä ja pääsiäisajan virsiä yhteisesti laulaen ja kuunnellen. Marjaleena Heikkinen, laulu ja Katja Rantanen, urut. Elisa Hapuli ja Iris Remes, tekstinluku.

To 23.4. klo 18 Häämusiikki-ilta. Katja Rantanen, urut ja piano, Elina Vaittinen, laulu ja Tiittu Paju-Holmroos, huilu esittävät häämusiikkia perinteiseen ja uudempaan makuun. Vihkitoimitukseen liittyvistä asioista kertoo pastori Kaisa Heininen.

Ke 29.4. klo 19 Kevätlaulajaiset liittyen Yhteisvastuu-kävelytempaukseen. Mukana Maunulan kirkon musiikkiryhmä, Maija Pesonen-Kareinen, Raivo Savik sekä diakoniatyöntekijät Iris Remes, Elisa Hapuli ja Terhi Lahdensalo. Simaa ja munkkeja yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

MUUTA  AJANKOHTAISTA

Pääsiäisaskartelupäivä
La 4.4. klo 14.30 pääsiäisaskartelua koko perheelle Oulunkylän kirkolla. Ohj. Maija Kiviranta ja Marja Vainikka. Askartelun päätteeksi lyhyt loppuhartaus.

Kevätmyyjäiset
La 4.4. klo 11-15 Kutomakerhossa, Teinintie 8
La 25.4. klo 10-13 Lähetysmyyjäiset Maunulan kirkolla, Metsäpurontie 15.

Vanhusten retki
Ke 22.4. Kevätretki Raamattuopistolle Kauniaisiin. Lähtö Oulunkylän kirkolta klo 10.15 ja Maunulan kirkolta 10.25. Ilmoittautuminen 15.4. mennessä Elisalle p. 2340 5381. Lisätietoja: Elisa p. 2340 5381, Iris p. 2340 5383.

Yhteisvastuutempaus
Ke 29.4. Kävelyvaellus yhteisvastuun hyväksi, tule mukaan!  Osallistumismaksu 5 €. Lähdöt Maunulan kirkolta, Oulunkylän kirkolta ja Veräjämäen srk.kodilta klo 18, määränpäänä Oulunkylän vanha kirkko. Perillä simaa ja munkkeja sekä kevätlaulajaiset klo 19.

Tytöille  ja  pojille

Ilmoittautuminen leireille on netissä os. www.ilmo.helsinginseurakuntayhtyma.fi

Telttaleiri Korppi 8-14-vuotiaille 23.- 25.6. Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa. Leirin hinta 35 €. Ilmoittaudu netissä 20.- 30.4. Lisätietoja leirikirjeessä. Leiri toteutuu, jos väh. 10 osallistujaa.

Kokopäivän retki la 16.5. Porvooseen. Ilmoittaudu netissä 13.- 26.4. Ilmoittautuneille lisätietoja retkikirjeessä. Retken hinta 15 €. Retki toteutuu, jos väh. 12 osallistujaa.

OULUNKYLÄN SEURAKUNTA
www.helsinginseurakunnat.fi/oulunkyla  
Oulunkylän kirkko, Teinintie 10
puh. (09) 234 053 00 (virasto),  fax (09) 234 053 01
Virasto avoinna ma,ti,to,pe klo 9-14, ke klo 12.30-15
Päivystävä pappi puh. (09) 2340 5302
Diakonian päivystys puh. (09) 2340 5318

Maunulan kirkko, Metsäpurontie 15, www.verkkokirkko.fi  
Oulunkylän vanha kirkko, Siltavoudintie 12
Seuris,  Maunulantie 21

Tutustu myös: http://uskotoivorakkaus.fi