Löydä kaupungin tapahtumat helposti Hubi-suosittimella!

300

Maunulan kotisivujen tapahtumakalenterin yhteyteen on avattu suositin, joka antaa sivujen selaajalle vinkkejä kiinnostavista tapahtumista kaupungissa. Suositusperusteita on useita. Käyttäjä voi valita suositukset mm. ajankohdan, tapahtuman sijainnin tai sisällön mukaan. Vinkattavien tapahtumien listalle tulee aineistoa mm. kaupunginosakotisivuilta ja Helsingin kaupungin tapahtumatoimistolta.

Suositukset ovat linkkejä tapahtumien varsinaisille kotisivuille. Suosittimen kautta pääsee myös Hubi-portaaliin, joissa tapahtumatietoihin on yhdistetty reittiopas, reaaliaikaiset säätiedot sekä Helmet-tietokanta.

Hubi-portaaliin tulee rekisteröityä, mutta palvelun käyttö on ilmaista, eikä rekisteröitymistietoja käytetä portaalin ulkopuolella. Rekisteröityminen mahdollistaa Hubi-portaalissa lisätoimintoja, kuten tapaamispaikkojen sopimisen muiden käyttäjien kanssa. Hubi-portaaliin pääsee suoraan linkistä: http://www.hubi.fi

Sekä tapahtumasuositin että Hubi-portaali ovat VTT:n kehittämiä pilottivaiheessa olevia palveluja. Helka on osallistunut kehittämistyöhön koordinoimansa Alpakka-projektin kautta. Suosittimen testausvaihe jatkuu heinäkuuhun saakka. Käyttäjiltä toivotaan mahdollisimman paljon palautetta palvelujen toimivuudesta ja hyödyllisyydestä, sekä ideoita jatkokehittelyä varten. Palautetta voi antaa Hubi-portaalin kautta.

Tervetuloa kokeilemaan suositinta!