Siivoustalkoot Maunulassa la 9.5. klo 11-14

314

Maunula-Seura järjestää siivoustalkoot Äitien päivän aattona lauantaina 9.5. klo 11-14. Kokoontuminen on klo 11.00 Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21). Siivottavat alueet ovat Saunabaarin ja yhteiskoulun välinen puistoalue sekä S-marketin takana oleva ns. Ruusupuisto. Maunula-Seura toivoo, että myös taloyhtiöt järjestävät talkoita piha-alueiden ja lähipuistikoiden siivoamiseksi.

Maunulan siivoustalkoot on osa rakennusviraston järjestämiä sivoustalkoita, jotka järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran. Viime vuoden talkoissa oli yli 24 000 aktiivista osallistujaa. Heistä suurin osa oli koululaisia.

Siivousaika on 15.4.–17.5. Talkoissa kerätään pois vain luontoon kuulumatonta roskaa, ei eloperäistä ainesta kuten lehtiä ja risuja. Talkookohteita ovat kaikille yhteiset alueet, joiden siistiminen ei kuulu minkään kiinteistön vastuulle.

LISÄÄ TIETOJA
www.roskapaivassa.net
http://www.hel2.fi/hkr/siivoustalkoot/ 

Maunulan vuoden 2008 siivoustalkoot