Malmin sairaalan remontista infotilaisuus

270

Malmin sairaalassa alkaa kesäkuussa laaja ja pitkäkestoinen rakennustyömaa. Rakennushankkeeseen liittyen asukkaille järjestetään Malmin seurakuntasalissa infotilaisuus 25. toukokuuta kello 18.

Malmin sairaalan peruskorjaus- ja laajennustyöt alkavat kesällä 2009. Laajat ja pitkäaikaiset rakennustyöt alkavat tukitilojen ja kunnallistekniikan rakentamisella, mikä aiheuttaa huomattavia maankaivutöitä koko sairaala-alueella. Liikennejärjestelyt muuttuvat mm. ambulanssi- ja taksiliikenteen sekä kevyen liikenteen osalta. Myös paikoitusjärjestelyihin tulee muutoksia.

Nyt alkavat rakennustyöt kestävät vuoteen 2014. Malmin päivystys muuttaa syksyllä 2010 väliaikaistiloihin Marian sairaalaan vuosiksi 2010 – 2014. Nykyisen Marian sairaalan tilat vapautuvat, kun Marian päivystys muuttaa uuteen
Haartmanin sairaalaan syksyllä 2009.

Lähiseudun asukkaille ja muille hankkeesta tietoa tarvitseville järjestetään asukasilta maanantaina 25.5.2009 kello 18 – 19 Malmin seurakuntasalissa, os. Kunnantie 1, 00700 Helsinki. Tilaisuudessa hankkeesta kertovat terveyskeskuksen edustajat, rakentamisesta vastaava Tilakeskus sekä HKR-Rakennuttaja.

Lämpimästi tervetuloa!

Helsingin kaupungin terveyskeskus – www.hel.fi/terveyskeskus
Tilakeskus – www.tilakeskus.fi
HKR-Rakennuttaja – www.hkr.hel.fi/hkr-rakennuttaja