Ryhmäkorjausmallia esitellään to 4.6. klo 18

211

Maunulassa perustettiin tammikuussa 2009 MAP II-hankkeen selvitystyön pohjalta Maunulan ryhmäkorjaustoimikunta. RK-mallissa taloyhtiöt teettävät putkiremonttien suunnittelun ja toteutuksen yhteistyönä. Tavoitteena on tuottaa laadukkaita putkiremontteja edullisemmin. Taloyhtiöiden ryhmä on vahvempi tilaaja kuin yksittäinen taloyhtiö.

Mukana RK-toiminnassa on ollut yhdeksän taloyhtiötä. Toimikunnan puheenjohtajana toimii tekn. tri Eino Rantala (AsOy Säästötuki). Ryhmä on kilpailuttanut kevään aikana rakennuttajakonsultit. Parhaillaan täsmennetään toiminnan aikataulua ja valmistellaan sopimusmalleja. Tavoitteena on, että mukaan tulevat taloyhtiöt sitoutuisivat prosessiin elo- syyskuun aikana.

Seuraava RK-ryhmän kokous on torstaina 4.6.2009 klo 18-20 Palvelukeskus Saunabaarilla (Metsäpurontie 25). Tilaisuuteen ovat tervetulleita hankkimaan tietoa myös niiden taloyhtiöiden edustajat, jotka eivät vielä ole olleet mukana toiminnassa.

Lisätietoja:
Eino Rantala
etunimi.sukunimi (at) ekosto.fi
puh. 0400-410 835