Maunulan Leikkikentän Leikkijät 1950/70 tapasivat taas

590

Iloinen jälleentapaaminen toteutettiin Maunulan Yhteiskoululla 5.6.09. Ennakkoon ilmoittautuneista 136 leikkijästä paikalle saapui 86, joten kaikille riitti runsaasti evästä. Kulutkin saatiin katettua yhteistuumakeräyksellä.

Illan ohjelmassa oli lapsuudentoverien tunnistamista (jopa 60 vuoden takaa), muistelua, seurustelua, valokuvien katselua sekä tietenkin tanssia. Kesätapahtuman musiikista vastasi orkesteri Timo Nieminen (puhaltimet), Mikko Heikkinen (hanuri), Jordan Jordanov (basso) ja Jouko Lahtiranta (rumpali). Bändi pisti parastaan, ja tanssikappaleita soitettiin joka makuun ja tyyliin. Leikkikentän piirileikkilaulujenkin säveliä tapailtiin. Sanat olivat varmuuden vuoksi paperilla.

Tilaisuudessa päivitettiin myös yhteystietoja. Eräs tapahtuman tavoitteista on aikaansaada toimiva verkosto sekä verkostoon muutama aktiivinen yhteyshenkilö. Kuvagalleriassa on muutama valokuva tapahtumasta.

LISÄTIETOJA
Maunulan Leikkikentän leikkijöistä saa tietoa:
Stig (Stigu/a) Sundholm
gsm 044-354 3503