Palvelukeskus Saunabaari muuttuu asukastaloksi

221

Sosiaaliviraston palvelukeskus Saunabaarin tulevaisuutta selvittänyt työryhmä esittää, että palvelukeskus Saunabaari muuttuisi vuoden 2010 alusta sosiaaliviraston ylläpitämäksi asukastaloksi. Päätöstä asiassa ei ole tehty.

Palvelukeskus Saunabaari sijaitsee vuonna 1952 valmistuneessa Viljo Revellin ja Keijo Petäjän suunnittelemassa liikerakennuksessa. Rakennuksessa on runsaasti portaita eikä siinä ole asianmukaista hissiä, joten se soveltuu huonosti vanhuspalvelukäyttöön.

Työryhmä esittää, että palvelukeskus Saunabaaria kehitettäisiin asukastalomalliseksi toiminnaksi palvelemaan koko alueen väestöä.

Tavoitteena on, että toiminta jatkuisi mahdollisuuksien mukaan nykyisen kaltaisena ja lisäksi tulisi uusia tahoja tuottamaan tapahtumia ja toimintaa. Alueen asukkaat ja nykyiset käyttäjät ovat tervetulleita osallistumaan talon toimintaan tai järjestämään sitä itse.

Saunabaari on suljettuna 29.6.-28.7.2009

LISÄTIETOJA
Palvelukeskus Saunabaari

Saunabaarin arkkitehtuurista