Etkö ole saanut vielä Maunulan Sanomia?

255

Maunulan Sanomien syysnumero 3/09 ilmestyi keskiviikkona 16.9.2009. Lehti toimitetaan ja jaetaan vapaaehtoisvoimin. Lehteä jaetaan vapaaehtoisille jakajille sunnuntaina 27.9. klo 12-13 Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21). Ole sinä se joku muu ja jaa lehdet taloyhtiöösi!

Maunulan Sanomia saa Mediapajajalta sen aukioloaikoina arkisin klo 10-16.

Maunulan Sanomat tehdään vapaaehtoisvoimin. Olet tervetullut rentoon ja iloiseen porukkaan tekemään Maunulan omaa lehteä vaikka vain yhden jutun vuodessa tai ottamaan kuvia. Tule myös opettelemaan lehden tekoa, jos et ole aiemmin tehnyt lehteä. Ota yhteyttä päätoimittajaan.

Maunulan Sanomien päätoimittaja on fil. kand. Heikki Lehti (puh. 040-525 1504 tai (etunimi.sukunimi(at)netti.fi). Lehteä julkaisee Maunulan Sanomien tuki ry.

Maunulan Sanomat on riippumaton alueen kehittämisen äänenkannattaja ja se on perustettu 1990. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen levikki on 6500 kpl. Lehden levikkialue on Maunula, Pirkkola ja Metsälä.

Lehteä lukee YKS-projektin kyselyjen mukaan noin 95 % maunulalaisista ja 89 % ilmoittaa lukevansa lehteä säännöllisesti.

Yhden Maunulan Sanoman numeron painokustannukset ovat kahdeksan sivuisesta lehdestä noin 1300 euroa ja 12 sivuisesta lehdestä 1800 euroa. Lehden painokustannukset katetaan ilmoitustuloilla. Ilmoitustuloista mahdollisesti jäävällä ylijäämällä Maunulan Sanomat osallistuu Maunulan Mediapajan vuokrakustannuksiin.

Ilmoitukset ja jutut voi toimittaa osoitteella Maunulan Sanomat, Maunulan Mediapaja, Metsäpurontie 19-21, 00630 Helsinki tai sähköpostiosoitteella maunulan_sanomat miumau helsinkilainen.com