DeeSport – Maunulan urheiluliike

719

DeeSport Oy toimii Metsäpurontie 29:ssä legendaarisen Rantalan urheiluliikkeen entisissä tiloissa.Vuonna 2007 liike siirtyi Maunulaan Metsäpurontielle tehtyään ensin kierroksen Pakilantieltä Pohjois-Haagaan.

DeeSport Oy on perustettu vuonna 2003. Tuolloin liiketilana oli Pakilantie 48:n liiketalo nykyisen Pakilan Lidlin paikalla. Kun Lidl osti kiinteistön vuonna 2005, muutto oli edessä ja kaksi vuotta vierähti Pohjois-Haagassa. Vuonna 2007 oli jälleen muutto edessä putkiremontin alta.

Uusi tila löytyi Maunulan Metsäpurontieltä. Kun vanha Rantalan liiketila vapautui viime syksynä, niin muuttoa historialliselle paikalle ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Nykyiset tilat palvelevat hyvin. Toivottavasti näissä tiloissa DeeSport voi palvella asiakkaitaan pitkälle tulevaisuuteen.

Maunula on Deesportin kannalta sijainniltaan sopiva, koska keskuspuiston pyöräily- ja ulkoilureitit ovat vieressä. Myös työmatkapyöräilijöiden on helppo poiketa liikkeessä työmatkan varrella.

Alkusyksy on pyöräliikkeen kannalta ns. välikausi, jolloin odotellaan syksyn pyörähuolto. Suksihuollot alkavat lokakuun puolen välin jälkeen, ja olisikin hyvä huomioida että sukset ja lumilaudat ovat kunnossa heti lumien tultua. DeeSportista saa myös luistinten teroitusta 5 euroa/pari.

Deesportiin on nyt tullut tarjolle erilaisia tekstiilejä, takkeja, housuja ja pipoja ym. pyöräilyyn ja juoksu- ja ulkoilukenkää sekä syksyyn että talveen.

LISÄTIETOJA
Deesport