Liikuntaa syyslomalla koululaisille

217

Liikuntavirasto tarjoaa koululaisten syysloman kunniaksi 12.-16.lokakuuta maksutta kaikki 13–17-vuotiaille nuorille tarkoitetut FunAction-tunnit. Perjantaina 16.10. klo 12.00-14.00 pidetään Maunulan liikuntahallissa FunAction-tapahtuma, jossa on mahdollista kokeilla mm. korista, slacklinea, jousiammuntaa, puhallustikkaa, pomppupatjaa, curlingia, frisbeenheittoa, parkouria, pingistä, kuntosaliharjoittelua, säbää ja jalkapalloa.

Monipuolista liikuntaa sisältäviä tunteja järjestetään iltapäivisin Itäkeskuksen uimahallissa, Kontulan kuntokellarissa, Latokartanon liikuntahallissa, Myllypuron Liikuntamyllyssä, Myllypuron Pallomyllyssä, Puistolan liikuntahallissa ja Stoan aukiolla.

Lunastamalla FunAction-passin (hinta 17 euroa) Myllypuron Liikuntamyllystä voi osallistua kaikille FunAction-tunneille 19.10.-18.12. Lisätietoja www.hel.fi/liikunta 

LISÄTIETOJA
Liikuntavirasto