Käynnistämistukea yksityiseen päivähoitoon

291

Uuden, yksityisen päivähoitotoiminnan aloittamiseen tai olemassa olevan toiminnan laajentamiseen voi saada tukea ensi vuoden alusta Helsingissä. Helsinki on varannut vuodelle 2010 yhteensä 150 000 euron suuruisen määrärahan yksityisten päiväkotien tai kahden hoitajan ryhmäperhepäiväkotien käynnistämiskustannuksiin.

Tarkoituksena on auttaa aloittavan toimijan päivähoitotoiminnan käynnistämistä tai jo alalla olevan palveluntuottajan mahdollisuuksia laajentaa toimintaansa. Käynnistämistuella halutaan helpottaa uusien yksityisten päivähoitopaikkojen syntymistä Helsinkiin.

Käynnistämistukea voi hakea ympäri vuoden. Hakuohjeet, hakulomake ja tuen myöntämisperiaatteet löytyvät sosiaaliviraston internetsivuilta

www.hel.fi/paivahoito

kohdasta Yksityisen päivähoitotoiminnan käynnistämistuki.