Maunulan nuorisotalo suljettu homeongelman takia

460

Maunulan nuorisotalo on suljettu sisäilmaongelmien vuoksi. Alueelta etsitään nuorisotalolle korvaavia tiloja. Nykyinen nuorisotalo sijaitsee osoitteessa Maunulantie 19. Tilan koko on 443 m2. Nuorisotalo on osa KOy Maunulan Asuntojen Maunulantie 19:n asuinkiinteistöä. Tiloissa on aiemmin toiminut päiväkoti.

Tiedossa on myös, että seurakuntayhtymä harkitsee luopumista viereisellä tontilla sijaisevasta seurakuntalosta. Tästä syystä nyt kannattaisi suunnittella tilojen ja tonttien käyttöä sekä toimintojen sijoittelua laajemmin Maunulassa eri toimijoiden kesken.

Keskeisiä toimijoita asiassa ovat Nuorisoasiainkeskus, KOy Maunulan Asunnot, seurakuntayhtymä, kiinteistöviraston tilakeskus ja tonttiosasto, kaupunkisuunnitteluvirasto sekä sosiaalivirasto. Sosiaalivirasto etsii päiväkoti Stigenille pysyvää paikkaa. Ruotsinkielinen päiväkoti Stigen toimi nyt väliaikaisessa palviljonkipäiväkodissa suomenkielisen ala-asteen pihalla.

Nuorisotalon toiminnanjohtaja: Kirsi Reunanen, puh. 09 31089147 tai 041 5121772 ,
Sähköposti: maunulan.nuorisotalo[at]hel.fi 
Kotisivut: http://nuoriso.hel.fi/maunula 

Keskustele asiasta! Kerro mielipiteesi! 

Kaupungin palvelut Maunulan kartalla

LISÄTIETOJA

Uutinen 24.11.2008: Nuorisotoimi aikoo luopua osasta Maunulan nuorisotaloa 
Uutinen 1.12.2008: Paviljonkipäiväkodin rakentaminen käynnissä  

Kaupunginhallitus, 18.1.2009 esityslista: Palveluverkkojen kehittäminen 
Helsingin palveluverkkojen kehittäminen
Helsingin kaupungin palveluverkko- raportti liitteinen 17.12.2009