Maunulan jääjuhla täyttää 50 vuotta su 7.3.

373

Maunulan talvinen asukastapahtuma Jääjuhla täyttää 50 vuotta sunnuntaina 7.3.2010. Jääjuhlan ohjelmassa on perinteisesti ollut saappaan heittoa, arpajaiset, kirpputori, makkaran, hernekeiton ja leivonnaisten myyntiä sekä kahvila. Lapsille on ongintaa, koiravaljakkoajelua sekä poniratsastusta.
Tämän vuotisen jääjuhlan erikoisuutena on, että kaupunkisuunnitteluviraston edustajat esittelevät Maunulan täydennysrakentamisen suunnittelua ja siihen liittyvästä sparrausklubia.

Maunulan Leijonat järjestivät ensimmäisen jääjuhlan vuonna 1960. Lions-periaatteiden mukaan se, mitä Jääjuhla -tempauksessa on saatu kerättyä, on jaettu lyhentämättömänä avustuksina. Avustusten painopistealueiksi on viime vuosikymmeninä vakiintunut Maunulan koulujen stipendit, alueen vapaaehtoisen nuorisotyön tukeminen ja huumeiden vastainen työ.

Omaa toimintaansa jääjuhlissa esittelevät mm. kaupunkisuunnitteluvirasto, Maunula-Seura, Maunulan Sanomat, Maunulan Mediapaja, Maunulan naisvoimistelijat ja lähiöliikuttaja. Helsingin sydänpiiri on mitannut verenpainetta ja kolestarolia. Järjestelyissä ovat olleet avustamassa Partiolippukunta Vuokot.

Jääjuhla järjesteltään sunnuntaina 7.3.2010 klo 13-15 Maunulan ala-asteen pihalla ja ruokalassa (Maunulanmäki 5)

LISÄTIETOJA
 ;aunulan_Jääjuhlan käsiohjelma_2010.pdf (1.52 MB)
Maunulan jääjuhla su 7.3. 2010 klo 13-15  
Uutinen 27.2.2010: Ksv:ltä kysely Maunulan täydennysrakentamisesta