Kaupunginosareportterit koolle ke 7.4. Mediapajalla

264

Keväällä 2009 järjestetty Maunulan kaupunkireportterit-paja saa jatkoa tänä keväänä. Jatkamme yhteisötelevision tuotantoa kaupunginosan omista aiheista.

Työpajassa tuotetaan pienimuotoisia ohjelmia – esimerkiksi henkilön, toimijan tai paikan esittelyjä, katuhaastatteluja, Maunulan historiaa ja tulevaisuutta tai asukkaiden harrastuksia ja tapahtumia  kuvaavia reportaaseja. Osallistuminen ei edellytä aiempia kokemusta videotuotannosta.

Pajan tulokset esitetään avoin kaupunkitelevisio M2HZ:n ohjelmassa ja Maunula.net-sivuilla. Tavoitteena on, että Maunulaan syntyy oma toimitus, joka tuottaa säännöllisesti ohjelmaa Helsingissä syksyllä avautuvalle uudelle StadiTV-kanavalle.

Kaupunkireportterit-pajan ensimmäinen tapaaminen järjestetään Maunulan Mediapajalla (Metsäpurontie 19-21) keskiviikkona 7.4.2010 klo 18-20. Tapaamisessa ideoidaan kevään ohjelmien aiheita ja sovitaan aikataulusta. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Minna Tarkka  minna.tarkka@m-cult.org

Kaupunkireportterit 2009 M2HZ-kanavalla:
http://www.m2hz.net/ohjelmat/kaupunkireportterit