Liikuntaa kaikenikäisille Maunulan liikuntahallissa

397

Liikuntaviraston järjestämät seniorisäpinät iäkkäille ja liikuntahulinat lapsiperheille käynnistyvät Maunulan liikuntahallissa tällä viikolla. Seniorisäpinät pidetään perjantaisin 5.-19.3. 10.30-12.00 ja liikuntahulinat lauantaisin 6.-27.3. klo 9.00-10.30.

Seniorisäpinöissä tarjolla on jumppaa, kuntosaliharjoittelua, tasapainoharjoituksia sekä tietoa liikuntamahdollisuuksista. Joka kerralla on myös oma liikuntateemansa: 5.3. tanssi, 12.3. jumppa ja jooga ja 19.3. tasapaino. Osallistumisesta peritään eläkeläisiltä 1,5 euron ja työikäisiltä 3 euron kertamaksu.

Aikuisten ja 2-8 -vuotiaiden lasten yhteisissä liikuntahulinoissa tarjolla on monipuolista ja hauskaa liikuntaa mm. hyppyjen, juoksun, pelien ja temppujen muodossa. Lapsille toiminta on maksutonta, aikuisilta kertamaksu on 3 euroa.

LISÄTIETOJA
Liikuntavirasto