Maunulan nuorisotalo aloittaa Saunabaarilla

244

Maunulan nuorisotalon toiminta käynnistyy jälleen tauon jälkeen väliaikaisissa tiloissa Asukastalo Saunabaarissa (Metsäpurontie 25). Nuta tulee olemaan avoinna torstai- ja perjantai-iltaisin joitakin poikkeuksia lukuunottamatta. Ensimmäinen aukioloaika on torstaina 11.3.2010 klo 17-21. Syksyn 2010 alussa nuorisotalo muuttaa uusiin tiloihin Maunulan ala-asteen (Maunulanmäki 5) yhteydessä olevaan entisen hammashoitolan tiloihin.

Lisäksi kirjaston, työväenopiston ja nuorisotoimen välillä on käyty keskustelua, että nuorisotalo voisi muuttaa uuteen keskustaan kirjaston ja työväenopiston uusien tilojen yhteyteen. Nuorisotalon sijoittuminen Maunulan uuteen keskustaan pienentäisi kirjaston (850 m2) ja työväenopiston (1600 m2)  tilaohjelmaa sadalla neliöllä kummaltakin. Ratkaisu tyydyttää ainakin kirjaston edustajia.

LISÄTIETOJA
Maunulan nuorisotalo 
Uutinen 6.2.2010: Nuorisotalolle tilat ala-asteelta? 
Uutinen 29.9.2010: Kirjaston ja työväenopiston suunnittelusta aluefoorumilla