RK-hankkeen suunnittelun tarjouskilpailu käynnistyi INFOlla

263

Maunulan ryhmäkorjaushankkeen suunnittelun tarjouskilpailu käynnistyi 30.6.2010 infotilaisuudella Valvontakonsulttien tiloissa. Suunnittelukilpailuun on kutsuttu 15 alan yritystä. Tarjousaika päättyy 12.8.2010 klo 12. Suunnittelukohteena on seitsemän maunulalaista asunto-osakeyhtiötä. Hankkeen kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa.

Ryhmäkorjaushankkeen tavoitteena on toteuttaa putkiremontti edullisemmin ja laadukkaammin kuin, jos taloyhtiö teettäisi putkiremontin yksin. Urakoinnin osuus kaikista kustannuksista on noin 92 prosenttia. Projektimuotona käytetään projektinjohtourakkaa.

Maunulan RK-hankkeessa on mukana kahdeksan taloyhtiötä: AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2), AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10),  AsOy Pakilantie 15 ja AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16, AsOy Männikkötie 5 ja AsOy Haavikkotie 15-17.

AsOy Säästötuessa on jo urakkavaihe käynnissä. Seitsemässä muussa yhtiössä on käynnistymässä suunnitteluvaihe syyskuussa 2010. Rakennusurakka kilpailutetaan keväällä 2011 ja urakkavaihe käynnistyy kesällä 2011. Viimeisenkin taloyhtiön urakkavaihe päättyy 2013 loppuun mennessä.

Maunulan RK-hankkeessa hyödynnetään tiedonhallinnassa innovatiivisia käytäntöjä kuten viestinnässä MOOR-infoportaalia ja suunnittelutiedon hallinnassa internetpohjaista projektitietopankkia.

Kuvassa Valvontakonsulttien Juuso Hämäläinen keskellä ja Kari Vikman oikealla esittelemässä suunnitteluyrityksille tarjouspyyntöä.

ryhmakorjaus_suunn_info.jpg

 

 

 

 

 

 

 

LISÄTIETOJA
Maunulan ryhmäkorjaushanke 

Maunula Living Lab  

Valvontakonsultit Oy  

Juuso Hämäläinen: Projektinjohdon työkalut ja prosessit asuntosaneeraushankkeessa