Maunulanpurolla kunnostustalkoot la 28.8.

299

Maunulanpuron talkoot järjestetään lauantaina 28.8. klo 10 alkaen. Kokoontuminen on klo 10 Koivikkotie 12 kohdalla sijaitsevan hiekkakentän kulmalla, jossa sijaitsee ensimmäinen kunnostusalue. Muut 2 kunnostusaluetta sijaitsevat tästä paikasta alavirtaan. Kiviä ja soraa on tilattu yhteensä noin 13 m2.

Maunulanpuron – Mätäpuron vesistö saa alkunsa Helsingin Keskuspuiston lähteistä. Syksyllä 2004 kutivat taimenet Mätäpurossa ja seuraavana keväänä syntyi vuosikymmeniin ensimmäinen taimensukupolvi. Nimestä huolimatta puron vesi on hyvälaatuista, hapekasta ja kesälläkin viileää.

Lisätietoja vesistöstä ja talkoista antaa Teemu Mökkönen,
puh. 040 539 1202,
s-posti: teemu.mokkonen(at).helsinki.fi

Kokoontumispaikka kartalla

Virtavesien hoitoyhdistyksen talkoot