Ideakilpailu: onko teidän taloyhtiössä toimiva yhteistila?

338

Leppoisa Lähiömme -tutkimushanke ja Kotitalo-lehti etsivät hyviä ideoita taloyhtiön yhteistilojen käytöstä. Onko teidän taloyhtiössänne hyvin toimiva kerhotila, viihtyisä väestönsuoja, hurmaava grillikatos tai pesutupa, jossa homma toimii? Ideakilpailussa etsitään asukkaiden yhteisessä käytössä olevia tiloja, joissa on ideaa.

Hyvä yhteistila edistää yhteisöllisyyttä ja asukkaiden viihtyvyyttä. Yhteistila yhdistää talon erilaiset asukkaat: lapsiperheet, nuorison, vanhukset, työssäkäyvät ja opiskelijat. Toimiva ja hoidettu yhteistila lisää turvallisuutta, taloyhtiön arvostusta ja asuntojen arvoa.

Ideakilpailuun voivat osallistua kaikki taloyhtiössä asuvat, taloyhtiön hallituksen jäsenet, isännöitsijät ja taloyhtiön palveluntarjoajat. Lähetä ehdotuksesi 15. lokakuuta mennessä sähköpostilla: toimitus@kotitalolehti.fi tai postitse: Kotitalo-lehti, c/o Unionimedia, Kaupintie 16 A, 00440 Helsinki.

Kerro ehdotuksessa seuraavat tiedot:
• Taloyhtiön sijainti (paikkakunta)
• Koko (asuntojen määrä/ asukasmäärä)
• Yhteistilan käyttötarkoitus, miten se toimii ja mikä siitä tekee erityisen hienon
• Ehdotukseen voi liittää myös valokuvan yhteistilasta.
• Muista mainita nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi

Voittajien valinta ja palkinnot

Ideakilpailun voittajien valintaan vaikuttavat kriteerit ovat: yhteistilan toimivuus, kekseliäisyys ja ennakkoluulottomuus, eri asukasryhmien huomioiminen ja ympäristöystävällisyys.

Parhaat ideat palkitaan Kotitalon tuotepalkinnoilla, jotka ovat laadukkaita Fiskars-tuotteita.

Ideakilpailun järjestävät yhteistyössä Helsingin yliopiston Leppoisa Lähiömme -tutkimushanke ja Kotitalo-lehti. Palkittavat ideat valitsee raati, johon kuuluvat Leppoisa Lähiömme -hankkeen ja Kotitalon edustajat.

Parhaita yhteistilojen käyttöideoita julkaistaan Kotitalossa.

Lisätiedot

Kotitalo-lehti,
päätoimittaja Marjut Joensuu, puh. 040 500 2828
http://www.kotitalolehti.fi/

Leppoisa Lähiömme -hanke,
projektitutkija Marja Mesimäki, puh. 045 639 7580
http://blogs.helsinki.fi/leppoisalahio/