Ilmoittaudu ohjattuun liikuntaan!

265

Liikuntaviraston kevätkausi alkaa 10.1.2011. Kevätkauden ohjelmaan voi ilmoittautua keskiviikkona 15.12. klo 16.00 alkaen netissä tai puhelimitse 09 310 28858. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan 15.12. klo 19.00 saakka. Kurssitarjonta, hinnat ja ilmoittautumisohjeet ovat Helsingin kaupungin sähköisen asioinnin sivuilla ja liikuntaviraston sivuilta.

Liikuntavirasto tarjoaa kevätkaudella monipuolisia liikuntaohjelmaa kaiken ikäisille helsinkiläisille eri puolella kaupunkia. Tarjolla on lapsille ja nuorille uimakouluja, temppujumppaa, luistelukouluja, kiekkokouluja, FunActionia sekä maksuttomia liikunnallisia iltapäiväkerhoja, aikuisille uimakouluja ja jumppia, senioreille jumppia ja vesijuoksua sekä erityisryhmille kuntosalitoimintaa ja vesijumppia. Kurssien lisäksi liikuntavirasto järjestää myös mm. liikuntaneuvontaa, lähiöliikuntaa sekä kuntosaliohjelmien laadintaa ja laiteopastusta.

Lisätietoa liikuntaviraston sivuilta