Koulutusta asuinalueen kehittämiseen

236

Oman asuinalueen kehittämisestä ja alueensa yhteistyön tiivistämisestä kiinnostuneet saavat maksutonta koulutusta. Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutuksen info- ja demotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12.2010 klo 17–20 Helsingin yliopiston Kielikeskuksen juhlasalissa, Fabianinkatu 26. Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Helka, sosiaalivirasto ja Helsingin kaupungin hallintokeskuksen turvallisuus- ja valmiusosasto.

Yhden illan mittaiset koulutukset järjestetään tammikuussa. Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutuksen tavoitteina on esimerkiksi saada ihmiset osallistumaan ja tuomaan mielipiteensä esille ja oppia motivoimaan ja sitouttamaan osallistujia.

Koulutettavat oppivat kurssin työpajoissa uusia taitoja sekä myös työkaluja. Osallistujat pääsevät harjoittelemaan koulutuksessa oppimiaan menetelmiä.

Koulutuksen tarkoituksena on se, että osallistujat palaavat takaisin asuinalueilleen ja järjestävät siellä työpajoja asukkaille valitsemastaan teemasta. Tällaisesta toiminnasta on hyviä kokemuksia muun muassa Arabianrannasta.

Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutuksen info- ja demotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12.2010 klo 17–20 Helsingin yliopiston Kielikeskuksen juhlasalissa, Fabianinkatu 26.

Varsinaiset koulutuspäivät järjestetään keväällä. Lisätietoja Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan sivuilta.

LISÄTIETO
Helkan kotisivut