Ryhmäkorjauksen suunnittelu loppusuoralla

396

Maunulan putkiremonttien ryhmäkorjaustoimikunta kokoontui 1.2.2011 käsittelemään suunnitteluvaiheessa mukana olevien kuuden taloyhtiön tilannetta. Suunnittelu on edennyt aikataulun mukaan ja suunnitelmien on määrä olla valmiita huhtikuussa 2011. Tämän jälkeen valmistellaan tarjouspyyntöasiakirjat. Urakkakilpailu toteutetaan toukokuussa 2011 ja urakkavaihe käynnistyy syyskuussa 2011.

RK-toimikunnan kokouksessa käsiteltiin myös mahdollisuutta kilpailuttaa yhdessä taloyhtiöiden ja yksittäisten osakkaiden putkiremontin rahoitus. Lisäksi kokouksen lopussa käytiin avoin keskustelu RK-hankkeessa tähän astisista opetuksista.

Maunulan ryhmäkorjaushankkeessa ovat mukana AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2), AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Pakilantie 15, AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16 ja AsOy Haavikkotie 15-17.

Maunulan RK-hankkeen aikataulu

  • Suunnitteluvaihe päättyy huhtikuun alussa
  • Tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelu huhtikuu 2011
  • Urakkatarjousvaihe toukokuu 2011
  • Urakkatarjousten käsittely RK-toimikunnassa 15.6.2011
  • Taloyhtiöiden päätökset kesä- elokuu 2011
  • Urakkavaihe käynnistyy syyskuussa 2011
  • Viimeiset talot valmistuvat vuonna 2013

LISÄTIETOJA
RK-hankkeen sivut

Kuva alla: Oikealta projektinvetäjä Juuso Hämäläinen (Valvontakonsultit Oy), arkkitehti Marja-Liisa Peltola (P & R Arkkitehdit Oy), valvoja Miikka Kotola (Valvontakonsultit Oy) ja RK-toimikunnan puheenjohtaja Eino Rantala.

kokous_2011_02_01c.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuva alla: Ryhmäkorjaustoimikunta kokoontui Töyrytie 4:n kerhotilassa ja sai raportin hankkeen edistymisestä projektinjohtaja Juuso Hämäläiselta ja arkkitehti Marja-Leena Peltoselta.

kokous_2011_02_01b.jpg