Perinteinen jääjuhla ala-asteen pihalla su 6.3.

311

Maunulan talvinen asukastapahtuma Jääjuhla järjestetään sunnuntaina 6.3.2011 klo 13-15 Maunulan ala-asteen pihalla ja ruokalassa (Maunulanmäki 5). Jääjuhlan käsiohjelman välissä on Maunula-kysely, jonka avulla asukkaat voivat arvioida Maunulan hyviä ja huonoja puolia sekä esittää kehittämisehdotuksia. Jääjuhlassa kaupunkisuunnitteluvirasto esittelee Maunulan täydennysrakentamisen suunnittelua.

Jääjuhlan ohjelmassa on perinteisesti ollut saappaan heittoa, arpajaiset, kirpputori, makkaran, hernekeiton ja leivonnaisten myyntiä sekä kahvila. Lapsille on ongintaa, koiravaljakkoajelua sekä poniratsastusta.

Omaa toimintaansa jääjuhlissa esittelevät mm. kaupunkisuunnitteluvirasto, Asukastalo Saunabaari, Maunula-Seura, Maunulan Sanomat, Maunulan Mediapaja, Maunulan naisvoimistelijat ja lähiöliikuttaja. Helsingin sydänpiiri on mitannut verenpainetta ja kolestarolia. Järjestelyissä ovat olleet avustamassa Partiolippukunta Vuokot.

Tämän vuotisen jääjuhlan erikoisuutena on, että kaupunkisuunnitteluviraston edustajat esittelevät Maunulan täydennysrakentamisen suunnittelua.

Maunulan Leijonat järjestivät ensimmäisen jääjuhlan vuonna 1960. Lions-periaatteiden mukaan se, mitä Jääjuhla -tempauksessa on saatu kerättyä, on jaettu lyhentämättömänä avustuksina. Avustusten painopistealueiksi on viime vuosikymmeninä vakiintunut Maunulan koulujen stipendit, alueen vapaaehtoisen nuorisotyön tukeminen ja huumeiden vastainen työ.

Paikka: Maunulan ala-asteen piha ja ruokala, Maunulanmäki 5

jaajuhlan kasiohjelma_2011.pdf Jääjuhlan käsiohjelma 2011 (3.62 MB)  

Maunula 2011 kysely

jaajuhla_koko_kuva.jpg