Varkaita Metsäpurontiellä su 27.2. klo 15.20

511

Metsäpurontiellä liikkui kolme epäilyttävää henkilöä tänään sunnuntaina 27.2. klo 15.20. Henkilöt liikkuivat kanisteri ja letku kädessä sekä kävivät kokeilemassa AsOy Metsäpurontie 19-21:n rakennuksen takana pihan puoleisia ovia.
Kaksi miehistä poistui paikalta Metsäpurontie 16:n ja Kuusikkotien suuntaan. Toisella oli musta pusero, jossa oli koiran kuva ja siinä teksti "mad dog". Toisella miehellä oli takki, jossa oli harmaata ja mustaa olkapäissä sekä päässä musta pipo.

Toinen miehistä jäi Nissan Sunny merkkiseen autoon, joka oli parkkipaikalla Alepan talon (Metsäpurontie 23) ja Mediapajan talon (Metsäpurontie 19-21) välissä. Henkilö oli  poistunut autosta, kun poliisi tuli paikalle.

Ota yhteyttä Pasilan poliisiin puh. 0718774270, jos ole nähnyt jotakin asiaan liittyvää!

Katso myös keskustelupalsta!