Pääkaupunkiseudun yhteiset siivoustalkoot 26.4.–30.5.2010

250

Siivoustalkoot on tarkoitettu ympäristönsä viihtyisyydestä kiinnostuneille pääkaupunkiseudun asukkaille, jotka haluavat osoittaa välittämisensä myös teoin. Pääkaupunkiseudun kaupungit yhdistävät voimansa kahdeksatta kertaa perinteisissä siivoustalkoissa. Kevätsiivoustalkoot ovat asukasyhdistyksille, kouluille, koirakerhoille, partiolaisille tai vaikkapa kaveriporukoille mainio tapa ottaa kesä vastaan. Sopivia talkookohteita ovat kaikille yhteiset alueet kuten metsiköt, ulkoilualueet, rannat, puronvarret ja teiden pientareet – siis alueet, joiden siistiminen ei kuulu minkään kiinteistön vastuulle.

Lähde mukaan!

Talkoisiin ilmoittautuminen
Helsingin talkoisiin voi ilmoittautua 6.–30.4.2010 ma–to klo 8.15–16 ja pe klo 9–15 rakennusviraston asiakaspalveluun, puh. (09) 310 39 000.