Helsingin vuoden 2011 kaavoituskatsaus on ilmestynyt

254

Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston toimittama vuoden 2011 kaavoituskatsaus on valmistunut. Kaavoituskatsaus kertoo suomeksi ja ruotsiksi merkittävimmistä ajankohtaisista kaavoitushankkeista ja liikennesuunnitelmista.

Katsauksessa on tietoa kaavoituksen ja liikennesuunnitelmien kulusta. Suunnittelijoiden yhteystiedot ovat suunnittelukohteista kertovien tekstien yhteydessä. Kaupunkisuunnitteluvirasto toivoo katsauksen antavan hyvän perustan keskusteluun, osallistumiseen ja vuorovaikutukseen.

Katsaus jaetaan postitse kaikkiin helsinkiläisiin talouksiin. Kaavoituskatsausten postijakelu tapahtuu viikolla 13. Julkaisu jaetaan viimeistään perjantaina 1. huhtikuuta. Kaavoituskatsaus jaetaan Itellan päiväjakeluna.

Kaavoituskatsaus kaupunkisuunnitteluviraston nettisivuilla

Kaavoituskatsauksen jakeluhäiriöt:
Itella Oy vastaa mahdollisiin jakelureklamaatioihin 23.4. asti puhelinnumerossa 0200-73000.
Palvelu on toiminnassa kaksi viikkoa jakeluajankohdan jälkeen.

Kaupunkisuunnittelumessut Laiturilla
Helsingin kaupunkisuunnitteluun liittyvät hankkeet ovat kaavoituskatsauksen lisäksi näkyvästi esillä ensimmäistä kertaa järjestettävillä kaupunkisuunnittelumessuilla Laiturilla 5.-9. huhtikuuta. Messuviikon aikana kaupunkilaisten omien kotikulmien ja koko Helsingin suunnitelmat ovat helposti tutustuttavissa kaupunkisuunnittelun kohtauspaikassa Laiturilla. Kaavoittajat ja liikennesuunnittelijat vastaavat kysymyksiin ja esittelevät hankkeita messuosastoilla koko viikon.

Lisää tietoa messuista