Ryhmäkorjauksen urakkatarjousvaihe käynnistyy 5.4. infolla

528

Maunulan ryhmäkorjaustoimikunta kokoontui tiistaina 29.3.2011 käsittelemään urakkatarjousvaiheen aikataulua ja sisältöä. Urakkatarjousvaihe käynnistyy infolla urakoitsijoille tiistaina 5.4.2011 klo 14. Tarjoukset on jätettävä viimeistään 17.5.2011. Tarjouslaskenta-aikaa on noin kuusi viikkoa. Taloyhtiöiden on tehtävä yhtiökokouksissa päätöksensä ennen juhannusta.

Maunulan ryhmäkorjauksen urakkavaiheeseen osallistuu kuusi taloyhtiötä: AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Pakilantie 15, AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16 ja AsOy Haavikkotie 15. AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2) kuuluu myös ryhmäkorjausryhmään, mutta sen urakkavaihe on jo päättymässä. Säästötuessa testattiin projektinjohtourakointia, jota nyt tullaan soveltamaan ryhmäkorjaushankkeen urakkavaiheessa.

Urakan koko on noin 12 milj. euroa ja siihen kuuluu 309 asuntoa, 15 liiketilaa ja yhdeksän kerrostaloa yhteensä 15655 h-m2.

Urakoitsijoille järjestettävällä infolla pyritään lisäämään urakoitsijoiden tietoisuutta ryhmäkorjaushankkeesta ja samalla tarkentamaan ja täsmentämään urakoitsijoiden laskentatietoisuutta sekä näin vähentämään hankeeseen liittyviä epävarmuustekijöitä.

Ryhmäkorjauksessa tavoitteena on toteuttaa putkiremontti edullisemmin ja laadukkaammin kuin jos taloyhtiö tekisi remontin yksin. Säästöjä saadaan urakkavaiheessa hankinnoista, aliurakoiden kilpailutuksessa, projektin aikaisesta oppimisessa ja työmaan perustamiskustannuksissa.

RK-toimikuntaa kokoontuu seuraavan kerran torstaina 19.5.2011 käsittelemään saatuja tarjouksia.

YHTEYSTIEDOT
Eino Rantala, RK-toimikunnan pj, puh. 0400-410835  (etunimi.sukunimi@ekosto.fi
Juuso Hämäläinen, Valvontakonsultit Oy (etunimi.sukunimi@valvontakonsultit.com)

LISÄTIETOJA
Maunulan ryhmäkorjaushanke 

KUVA ALLA: Juuso Hämäläinen esittelin RK-hankkeen urakkatarjousvaihetta

KUVA ALLA: Ryhmäkorjaustoimikunnan jäsenet kuuntelevat tarkkana. Etualalla ryhmän puheenjohtaja Eino Rantala

rk_110329c_esityksen kuuntelua.jpg

KUVA ALLA: Ryhmäläiset tarkastavat urakkatarjouspyyntöjen materiaalin.

rk_110329urakkakuvat.jpg