Maunulan siivoustalkoiden tulos

337

Maunulan siivoustalkoot pidettiin lauantaina 14.5.2011. Talkoiden kohteina olivat S-marketin takana oleva puistoalue, leikkipuiston ympäristö ja Maunulan yhteiskoulun ympäristö. Talkoisiin osallistui toistakymmentä siivousaktiivia. Puhdasta jälkeen syntyi ja koulun luona ollut roskalava täyttyi luontoon heitetyistä jätteistä.

Maunulan yhteiskoulun oppilaat olivat tehneet perusteellista jälkeä siivotessaan edellisenä perjantaina yhteiskoulun ympäristöä. Kiitoksia paljon yhteiskoulun nuorille.

Läheisistä metsistä löytyi mm. huonekaluja ja niiden osia, rakennustarvikkeita sekä useita pinkkoja Helsingin uutisten ja Vartin kevään 2009 numeroita.

Roskia poimiessa voi havaita, että suurin osa luontoon heitetyistä jätteistä koostuu makeisten pakkauksista, tupakka-askeista ja tumppeista sekä olutpullon korkeista. Tumppeja ja korkkeja on vaikea saada luonosta pois pienen koon takia.

Kiitoksia kaikille talkoisiin osallistujille.

Ensi vuonna taas nähdään siivoustalkoiden merkeissä.

LISÄTIETOJA
Pääkaupunkiseudun yhteiset siivoustalkoot