Jännitys tiivistyy Maunulan ryhmäkorjauksessa

276

Maunulan ryhmäkorjaushankkeen urakkararjoukset on jätettävä viimeistään 17.5.2011. RK-toimikunta kokoontuu torstaina 19.5.2011 klo 18 käsittelemään saatuja tarjouksia. Mukana olevien taloyhtiöiden on tehtävä yhtiökokouksissa päätöksensä urakoitsijasta ennen juhannusta.

Ryhmäkorjauksessa tavoitteena on toteuttaa putkiremontti edullisemmin ja laadukkaammin kuin jos taloyhtiö tekisi remontin yksin. Säästöjä saadaan urakkavaiheessa hankinnoista, aliurakoiden kilpailutuksessa, projektin aikaisesta oppimisessa ja työmaan perustamiskustannuksissa.

Maunulan ryhmäkorjauksen urakkavaiheeseen osallistuu kuusi taloyhtiötä: AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Pakilantie 15, AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16 ja AsOy Haavikkotie 15. AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2) kuuluu myös ryhmäkorjausryhmään, mutta sen urakkavaihe on jo päättymässä. Säästötuessa testattiin projektinjohtourakointia, jota nyt tullaan soveltamaan ryhmäkorjaushankkeen urakkavaiheessa.

Urakan koko on noin 12 milj. euroa ja siihen kuuluu 309 asuntoa, 15 liiketilaa ja yhdeksän kerrostaloa yhteensä 15655 h-m2.

YHTEYSTIEDOT
Eino Rantala, RK-toimikunnan pj, puh. 0400-410835  ( etunimi.sukunimi@ekosto.fi)
Juuso Hämäläinen, Valvontakonsultit Oy ( etunimi.sukunimi@valvontakonsultit.com)

LISÄTIETOJA
Maunulan ryhmäkorjaus