Ikuiset lähteet, lauluja elämän niityiltä

695

Minna Seilonen (sopraano) ja Kati Sannelvuo (piano) järjestävät 2.6.2011 klo 18.00 konsertin Ikuiset lähteet, lauluja elämän niityiltä  Maunulan kirkolla. Konsertin ohjelma sisältää suomalaisista säveltäjistä Hannikaisen, Kilpisen, Merikannon, Melartinin, Pylkkäsen sekä Straussin ja Barberin lauluja. Suomalaisten laulujen valinnassa esiintyjät ovat luottaneet Eino Leinon runojen voimaan tässä ajassa.

Konsertissa nuoruuden riemuisan huolettomat polut värittyvät erilaisilla tunnelmilla elämän kulkiessa eteenpäin. Sopraano Minna Seilonen ja pianisti Kati Sannelvuo tulkitsevat konsertin lauluissa ikiaikaisia aiheita. Rakkaus, onni, uuden elämän synty, kaipaus, unohdus ja ikuisuus löytävät paikkansa temaattisessa jatkumossa. Löydämmekö itsemme lopulta ikuisten lähteiden ääreltä ihmetellen ympäröivää rauhaa?

Minna Seilonen on sopraano, viulisti ja musiikinopettaja. Hän valmistui juuri musiikin maisteriksi ja suuntautuu tulevana kesänä konsertoimaan eri puolilla Suomea ja esiintymään Savonlinnassa oopperalavalla. Kati Sannelvuo on puolestaan pianonsoitonopettaja. Seilonen ja Sannelvuo muodostavat musiikillisesti monipuolisen ja avarakatseisen duon, jonka tulkinnoissa elämäntarinat  ja tunteet piirtyvät musiikiksi.

Tunnelmallisia kesäisiä lauluja edelläolevilta säveltäjiltä kuten

Rauha
Omenankukat
Kun päivä paistaa