RK-hankkeen urakkakilpailu suoritettu

292

Maunulan ryhmäkorjaushankkeen urakkakilpailu on suoritettu. Kaikkien taloyhtiöiden hallitukset ovat päättäneet suositella yhtiökokouksille urakkakilpailun tuloksen hyväksymistä ja rahoituspäätösten tekemistä. Tavoitteena on, että yhtiökokoukset on pidetty 21.6.2011 mennessä. Urakkakilpailun voittaja julkistetaan siinä vaiheessa, kun taloyhtiöiden yhtiökokoukset ovat tehneet rahoituspäätöksen.

Urakkatarjousasiakirjat lähetettiin 13 urakoitsijalle. Tarjousaika päättyi 17.5.2011.Ryhmäkorjaustoimikunta käsitteli tarjouksia 19.5.2011 ja päätti suositella taloyhtiöille urakkakilpailun tuloksen hyväksymistä. Jokaisen taloyhtiön hallitukselle on yksityiskohtaisesti esitelty urakkakilpailun tulos.

Maunulan ryhmäkorjauksen urakkavaiheeseen osallistui kuusi taloyhtiötä: AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Pakilantie 15, AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16 ja AsOy Haavikkotie 15. Urakan koko on ennakkolaskelmissa arvioitu olevan noin 12 milj. euroa. Urakkaan kuuluu 309 asuntoa, 15 liiketilaa ja yhdeksän kerrostaloa yhteensä 15655 h-m2.

AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2) kuuluu myös ryhmäkorjausryhmään, mutta sen urakkavaihe päättyi huhtikuussa 2011. Säästötuessa testattiin projektinjohtourakointia, jota nyt tullaan soveltamaan ryhmäkorjaushankkeen urakkavaiheessa. AsOy Säästötuki sai vuoden 2011 paras putkiremontti -kilpailun ensimmäisen palkinnon.

LISÄTIETOJA
Maunulan ryhmäkorjaushanke    
Vuoden 2011 putkiremontt