Helsingin energiatehokkuuden parantamiseen haetaan ideoita

312

Kaupunki on avannut kestävän energiankäytön toimenpideohjelmansa julkiseen kommentointiin. Kaupunkilaiset, yritykset ja kansalaisjärjestöt voivat nyt jättää mielipiteen tai idean esimerkiksi toimistojen energiatehokkuuden parantamisesta tai liikenneyhteyksien tehostamisesta. Keskusteluun voi osallistua osoitteessa www.energiatehokashelsinki.fi 28.6.2011 asti.

Osallistujien kesken arvotaan viikkopalkintoina muun muassa lahjakortteja Flow-festivaaleille sekä Helsingin Juhlaviikoille. Parhaat ehdotukset palkitaan apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin toimesta lokakuussa.

Helsingin kaupunki on sitoutunut vähentämään kasvihuonekaasupäästöjään vähintään 20 prosenttia vuoden 1990 tasosta vuoteen 2020 mennessä.

Lisää aiheesta
Uutta Helsinkiä -sivustolla   
Energiatehokas Helsinki Facebookissa   
Kaupungin kestävän energiankäytön ohjelma   

MUUTA
Maunula-Seuran ehdotus energiatehokkuuden kehittämisestä (28.6.2011)