Ryhmäkorjauksen taloyhtiöt sitoutuvat yksitellen urakkavaiheeseen

375

AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy Metsäpurontie 16, AsOy Haavikkotie 15 -17 ja AsOy Pakilantie 50 ovat tehneet päätöksen 21.6.2011 mennessä lähteä Maunulan ryhmäkorjauksen urakkavaiheeseen.

Ryhmäkorjauksen tavoitteena on tuottaa taloyhtiöille edullisempia ja laadukkaampia putkikorjauksia kuin, jos taloyhtiöt toteuttaisivat korjauksen yksin. Urakkakilpailun voittaja julkistetaan siinä vaiheessa, kun taloyhtiöiden yhtiökokoukset ovat tehneet rahoituspäätöksen.

Maunulan ryhmäkorjauksen suunnitteluvaiheeseen on osallistunut kuusi taloyhtiötä: AsOy Säästölaita (Suursuontie 12), AsOy RM-talo 62 (Suursuontie 10), AsOy Pakilantie 15, AsOy Pakilantie 50, AsOy Metsäpurontie 16 ja AsOy Haavikkotie 15.

AsOy Säästötuki (Suursuonlaita 2) on myös kuulunut  ryhmäkorjausryhmään, mutta sen urakkavaihe päättyi huhtikuuss 2011 ja loppuselvitys tehtiin kesäkuussa 2011. Säästötuessa testattiin projektinjohtourakointia, jota nyt tullaan soveltamaan ryhmäkorjaushankkeen urakkavaiheessa.

AsOy Pakilantie 15 (16 asuntoa) jättäytyi pois RK-ryhmästä kesäkuussa 2011 urakkakilpailun jälkeen.

LISÄTIETOJA
Maunulan ryhmäkorjaus