Lukupiiri Maunulan kirjastossa tiistaisin 6.9. alkaen

384

Maunulan kirjaston lukupiiri jatkaa kokoontumistaan syksyllä kirjastonjohtaja Anne Dikertin johdolla. Kokoonnumme tiistaisin kerran kuussa klo 14:00 Maunulan kirjastossa. Ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 6.9.2011.

Ensimmäinen käsiteltävä teos on Anilda Itrahimi: Punainen morsian. Seuraavat kokoontumiset ja lukupiirin kirjat ovat:

4.10. Kathryn Stockett: Piiat
1.11. Ljudmila Ulitskaja: Naisten valheet
29.11. kirja vielä valitsematta

Ensimmäisellä kerralla käsiteltävän kirjan voi noutaa Maunulan kirjastosta. Lukupiiriin voi ilmoittautua joko paikan päällä kirjastossa, soittamalla numeroon 09-31085063 tai sähköpostilla anne.dikert (at) hel.fi.

Tervetuloa jakamaan lukukokemuksesi toisten kirjallisuuden ystävien kanssa. Tarjoamme leppoisan jutustelun lisäksi kahvia ja purtavaa.