Mediapaja

841

Maunulan Mediapajalla, joka on muuttanut Saunabaarille Metsäpurontie 25:teen voi käyttää tietokonetta ilmaiseksi. Mediapaja tarjoaa myös kokoustilaa Maunulan asukkaille. Toiminnasta vastaa Maunula-Seura ry.

Maunula-Seura on aktiivinen kaupunginosayhdistys, jonka ansiosta Maunulaa on kehitetty asukaslähtöisesti jo vuosia. Mediapajan koulutustoiminta, Maunulan omat kotisivut ja tiedotuskanavat, valokuitujen vetäminen Maunulaan ja parhaillaan usean taloyhtiön yhteinen putkiremonttihanke ovat yhteistoiminnan osoituksia. Maunula on myös toiminut usean erilaisen pilotin ja hankkeen kokeilupaikkana.

Mediapaja on avoinna arkisin klo 9-16.

(aukioloajat päivitetty 13.12.2016)

Samassa rakennuksessa Saunabaarilla toimii asukastalo toisessa kerroksessa ja HESY:n kirpputori (Helsingin eläinsuojeluyhdistys).

Mediapaja

Maunula-Seura ry.

Kahvila Wanha Maunula on Mediapajaa vastapäätä ja se on asukkaiden suosiossa ystävällisen ja iloisen palvelunsa vuoksi. Kahvilasta saa kotileipomotuotteita ja siellä tarjotaan keittolounaita ja salaatteja.

Aukioloajat
Ma – Pe: 08.00 – 16.30
La: 09.00 – 13.30
Su: Suljettu

Kotisivut


Kuvat: Susanna Pitkänen

Seuraava kohde