Virtaa ja väriä

337

Maunulan kirkolla Maunulan kirkolla on monenlaisia mielenkiintoisia tapahtumia jälleen alkavana syyskautena.

Muskarityyppiset lasten ryhmät käynnistyvät jälleeen torstaiaamuisin kirkolla 15.9. klo 9.30 alkaen.

Maunulan kirkon lauluryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 14.9 klo 18.30 alkaen, johon myös uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita.

Messut sunnuntaisin ovat pääsääntöisesti klo 12, mutta kerran kuukaudessa vietetään erityistä teemallista messua sunnuntai-iltana klo 18.

Keskiviikkoisin klo 13 kirkolla on myös keskiviikon päivätilaisuudet.14.9.alkaen, joista vastaa diakonissa Elisa Hapuli.

Su 18.9. klo 18 vietetään musiikkipainoitteista kelttiläistä sadonkorjuumessua. Messussa kelttiläistä musiikka ja runoja sekä sadonkorjuuaiheisia teema-alttareita.Musiikista vastaa Adoramus-lauluyhtye ja nuorten ja soitiinyhtye kanttori Maija Pesonen-Kareisen johdolla. Mukana pastori Tarja Albelkoglu, Raivo Savik sekä vapaaehtoisia. Messun jälkeen on tarjolla sadonkorjuukeittoa. Omenoita ym. syksyn satoa voi tuoda myös messuun.Sadonkorjuukeittoa voi maistella vielä seurakuntasalissa tilaisuuden jälkeen. Messun internet-taltionti osoitteessa www.verkkokirkko.fi.

Su 9.10. Klo 18 Parhaat ripariveisut -messu Maunulan kirkossa,johon kaikki viime kesän riparilaiset erityisesti tervetuloa. Mukana nuorten bändi ja lauluryhmä. su 7. 11. klo 18 Taize-lauluihin perustuva messu,jossa vieraana Pakilasta Vox Sonora-kuoro

Ke 5.10 klo 13 ”Enkelten leipää” Maunulan kirkossa enkeliaiheisia lauluja ja virsiä. Kahvitarjoilu

La 15.10 klo 10-15 ”Virtaa ja väriä” Maunulan kirkolla Naistenpäivä.Kaikenikäiset naiset on kutsuttu tähän lauantaipäivään. Mukana kirjailija, teologi Anna-Liisa Valtavaara, ”Kiltteydestä kipeät”- teemalla. Pastori Nanna Helaakoski, kantt. Maija Pesonen- Kareinen, Oulunkylän martat ja vapaaehtoisia. Monipuolista ohjelmaa, myös hierontaa ja askartelua,hiljentymistä, ikoninäyttely. Tarkemmat tiedot nettisivuilla. Vapaa pääsy.

Marraskuussa isänpäivänä Maunulan kirkossa vietämme Meidän messua klo 12. Mukana Maunulan ala-asteen oppilaita laulamassa ja soittamassa.

Kaikki mukaan kokemaan iloa ja yhteyttä ja Taivaan Isän siunausta.

Kanttori Maija Pesonen-Kareinen