Itella pyrkii löytämään uuden kumppanin

285

Maunulan, Pirkkolan ja Metsälän asukasjärjestöjen edustajat ja alueen valtuutetut tapasivat torstaina 6.10.2011 klo 8.30 Itellan edustajia alueen postipalveluasiassa. Neuvottelussa olivat mukana valtuutettu Matti Enroth Pakila-Seurasta, valtuutettu Nils Torvalds Maunula-Seurasta, Lisa Ressler-Gabrielsson Pirkkolan omakotiyhdistyksestä ja valtuutettu Yrjö Hakanen Pirkkolasta. Itella lupasi vastata asian saman päivän aikana.

Itellan vastaus 6.10.2011 klo 15.05

Kiitämme tapaamisesta ja toimittamastanne kannanotosta sekä erittäin hyvästä ja rakentavasta keskustelusta koskien Maunulan, Pakilan ja Pirkkolan asukkaiden postin palvelupisteen siirtoa Kannelmäkeen.

Sovimme, että vastaamme esittämiinne kysymyksiin ja ehdotuksiin myös kirjallisesti. Ohessa on yhteenveto jo keskustelussakin esille tulleesta tilanteesta sekä jatkotoimenpiteistä.

Postin tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvät postipalvelut ja tämä on tavoitteenamme myös Pakilan, Maunulan ja Pirkkolan asiakkaiden osalta. Olemme kuitenkin tässä tapauksessa joutuneet meistä riippumattomista syistä tilanteeseen, jossa emme tätä tavoitetta ole pystyneet noudattamaan.

Valitettavasti yhteistyötä kumppanimme kanssa ei voitu jatkaa ja pahoittelemme suuresti asiakkaillemme tästä tilanteesta aiheutuvaa tilapäistä haittaa.

Tahtotilamme on löytää nopeasti uusi kumppani ja pysyvä ratkaisu postipalvelujen palauttamiseksi entisen palvelupisteen läheisyyteen. Alunperinkään Postin suunnitelmissa ei ollut  siirtää alueen postipalveluita muualle.

Kumppanineuvottelut ovat käynnissä ja uskomme neuvotteluratkaisun löytyvän jo ensi viikon aikana. Tiedotamme asiakkaita välittömästi, kun ratkaisu on varmistunut.

Eija Toivonen                Anna Lehtonen
kehityspäällikkö            verkostojohtaja