Leikkikentän Leikkijät 1950-1970 kokoontuvat huhtikuussa 2012

356

Maunulan Leikkikentän Leikkijät 1950-1970 kokoontuvat Maunulan Yhteiskoulun ruokasalissa 18. tai 25.4.2012. Tulevan tapaamisen järjestämiseen tarvitaan sekä apua että tukea. Yhteiskoulun kanssa on sovittu, että päivämäärä vahvistetaan ennen koulujen joululoman alkua.

Alustavasti on myös sovittu siitä, että Maunulan yhteiskoulun kahdeksas luokka hoitaa tilaisuuden tarjoilut. Tarjolla on vähän suolaista, vähän makeeta, kahvia, teetä ja mehua.

Jos toimitaan aikaisemmassa traditiossa, on paikalla orkesteri, jolle maksetaan riippuen illan pituudesta ja tarjottavan ruuan monipuolisuudesta.

Tilaisuuden kustannukset ovat noin 1100-1250 euroa. Stig Sundholm toivoi, että syksyn ja talven aikana osallistujat laittavat tillile rahaa, jotta tarvittavaa rahasummaa ei kokonaisuutena tarvitsisi kerätä sisäänpääsymaksulla.

Tilaisuuden järjestämiseksi on avattu tili Nordean Tikkurilan konttoriin (122035-491119)

Mitä enemmän saadaan osallistujilta ja tukijoilta kerättyä rahaa etukäteen, sitä pienempi on sisäänpääsymaksu.

Viime keväänä käytiin Kansallisarkistossa keräämässä lisää maunulalaisten yhteystietoja vuodelta 1952 ja 1956. Kokoon on saatu uusia nimiä seitsemisenkymmentä, joihin pyritään olemaan yhteydessä ennen kevään tapaamista.

Jos kaikki ovat elossa ja suostuvat postituslistalle, on meitä Leikkipuiston leikkijöitä listassa noin kolmesataa. 

Stig (Stigu/a) Sundholm
sba.sundholm@saunalahti.fi 

KUVA ALLA Sundholmin veljekset vuonna 1958 (Stigu vasemmalla)

KUVA ALLA

Kuvassa ovat alkaen vasemmalta ylhäältä: Sven (Svenkka) Sundholm, Anja-täti Ojaharju os. Malinen, Stig (Stigu) Sundholm, Risto (Rixi) Karimies, Amerikan apu joka opetti meille amerikkalaisia kansantansseja, Pertti (Peki) Kainlauri, Seija Lindholm os. Seesaro, Raimo (Peppeli) Bergman

Välirivi vasemmalta oikealle: Tuula Honkanen, Tarja Honkanen, Anna-Liisa (Lissu) Sorjonen.

Istumassa: Liisa Forsman os. Töllinen, Birgit (Gitta) Riihimäki os. Roth, Eeva Kiseleff os. Töllinen, Ritva Kempe, Kaj Juden, Pentti Jäkärä.

tanssit_stig_sundholm_pieni.jpg