Mediapaja sai vapaaehtoistyön kunniamaininnan

317

Maunulan Mediapaja sai 30.11.2011 Helsingin kaupungin Vapaaehtoistyön neuvottelukunnalta kunniamaininnan. Palkinnot jakoi tohtori Pentti Arajärvi Vanhalla ylioppilastalolla. Palkinnon vastaanotti Maunulan Mediapajan vapaaehtoisten puolesta Hannele Rankamo.

Maunulan Mediapajalla kuka tahansa voi käyttää tietokonetta ja internetiä ilmaiseksi sekä tulostaa ja kopioda omakustannushintaan. Työväenopisto järjestää Mediapajalla ATK-kurssitoimintaa. Iltaisin tilaa käyttävät erilaiset järjestöt ja työryhmät.

Mediapajaa ylläpitää noin kymmenen hengen vapaaehtoisjoukko, joista seitsemän päivystää tilaa.

Maunulan Mediapajan vapaaehtoiset kokoontuvat seuraavan kerran suunnittelemaan Maunulan Mediapajan (Metsäpurontie 19-21) toimintaa ma 9.1.2011 klo 17-18.30.

Lisätietoja
Maunulan Mediapaja  

Vapaaehtoistoimijat kerääntyvät Vanhalle 30.11.2011

KUVA ALLA: Hannele Rankamo vastaanottaa Mediapajan tunnustuksen Pentti Arajärveltä

arajarvi_palkinto.jpg