Ala-aste juhlii 60 vuotistaivaltaan ja kerää muistoja

323

Maunulan ala-aste eli entinen Maunulan kansakoulu täyttää 60 vuotta. Vuosipäivää juhlitaan koululla lauantaina 12.5.2012, vaikka koulun toiminta käynnistyy ennen vuotta 1952. Maunulan Sanomien kesänumeron 2/2012 yhteyteen tulee erillinen 60-vuotisjuhlaliite. Juhlia varten on ryhdytty keräämään entisiltä oppilailta muisteluksia ja valokuvia koulun historiasta. Näistä kiinnostavimmat julkaistaan lehdessä.

Maunulan ala-asteella on oma esittelypiste Jääjuhlassa sunnuntaina 4.3.2012 klo 13-15. Juhla pidetään ala-asteen tiloissa ja jääjuhlan yhteydessä voi toimittaa koulun historiaan liittyvää materiaalia tai tulla keskustelemaan kiinnostavista koulun historiaan liittyvistä tapahtumista.

YHTEYDETOTOT
Riku Hirn
etunimi.sukunimi@edu.hel.fi
Maunulan ala-aste