ASLA-hankkeen loppuraportti on ilmestynyt

749

Aalto-yliopiston Maunulassa toteutetun ASLA-hankkeen loppuraportti on ilmestynyt. Asukaslähtöinen arviointi läihiöiden peruskorjauksessa – Maunulan malli -hanke selvitti taloyhtöiden peruskorjausten asiakaslähtöisyyden näkökulmaa. Case-tapauksena tutkimuksessa käytettiin Maunulassa käynnissä olevaa taloyhtiöiden ryhmäkorjaushanketta. Tutkimuslähestymistapana käytettiin arviointitutkimuksen menetelmiä. Tutkimushankkeen toteutti Aalto-yliopiston Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus (YTK) ja se rahoitettiin valtakunnallisen Lähiöohjelman (2008-2011) tutkimusosiosta.

Hankkeen toteuttivat Janne Roininen ja Emmi Oksanen.

LISÄTIETOJA
Roininen, Janne & Oksanen, Emmi (2011) asukaslähtöisyyden arviointi lähiöiden peruskorjauksessa – Maunulan ASLA-malli, Asla-hankkeen loppuraportti 30.12.2011, Yhdyskuntasuunnittelun tutkimus- ja koulutuskeskus (YTK), Aalto-yliopisto 

Asla-hankkeen loppuraportti1.74 MB

Hankkeen esittelyä aluefoorumilla 29.11.2010

Maunulan ryhmäkorjaushanke (2009-2013)  

KUVA ALLA: Asla-hankkeen esittelyä Maunulan 83. aluefoorumilla 29.11.2010 Asukastalo Saunabaarilla

asla henkilot