Maunulassa pohditaan paikallista osallistumismallia

241

Maunulassa pohditaan paikallista osallistumismallia. Helsingin valtuutetuista koostunut demokratiaryhmä sai työnsä valmiiksi marraskuussa 2011. Työryhmän loppuraportin pohjalta Helsingissä etsitään 5-10 kpl paikallista demokratiapilottia. Seuraava Maunulan demokratiamallia pohtivan ryhmän kokous on tiistaina 5.6.2012 klo 18 Asukastalo Saunabaarin Vaahtera-salissa (Metsäpurontie 25, 3. krs.).

Maunulassa on jo kaksi kertaa (15.3.2012 ja 18.4.2012) kokoonnuttu keskustelemaan alueellisesta osallistumismallista. Keskustelun tavoitteena on muotoilla, millainen olisi kaupungille ehdotettava Maunulan demokratiapilotti.

Maunula-Seura käsitteli asiaa 19.4.2012 kokouksessaan ja totesi, että aihetta pitäisi lähestyä Maunulassa avoimella haulla. Vaikean aiheen ymmärtämistä ja jäsentämistä varten on tehty kalvo, jossa esitetään, mitä näkökulmia demokratiamallissa tulisi esittää.

Seuraava demokratiaryhmän kokous pidetään tiistaina 5.6.2012 klo 18 Asukastalo Saunabaarin Vaahtera-salissa (Metsäpurontie 25, 3. krs.).

KESKUSTELU AIHEESTA
Keskustelua alueellisesta osallistumismallista 

LISÄTIETOJA
pdfKalvo: Millainen on Maunulan demokratiamalli.pdf6.12 KB

Demokratiaryhmän loppuraportti 1.11.2011 

Demokratiaraportista annetut lausunnot     

Demokratiaryhmän sivusto  

KUVA ALLA: Maunula-Seuran jäsennys demokratiapilotin suunnittelusta

millainen demokratiapilotti