MaSan kesänumero 2/2012 on ilmestynyt

270

Maunulan Sanomien kesänumero 2/2012 ilmestyi perjantaina 25.5.2012 klo 10 Mediapajalle (Metsäpurontie 19-21). Lehti on samalla Maunulan ala-asteen 60-vuotisjuhlanumero. Lehteä jaetaan vapaaehtoisille jakajille  arkisin Mediapajan normaalina aukioloaikoina klo 10-14. Maunulan Sanomat tehdään ja jaetaan vapaaehtoisvoimin. Vapaaehtoiset voisivat jakaa lehteä omaan tai naapuritaloyhtiöön.

Olet tervetullut rentoon ja iloiseen porukkaan tekemään Maunulan omaa lehteä vaikka vain yhden jutun vuodessa tai ottamaan kuvia. Tule myös opettelemaan lehden tekoa, jos et ole aiemmin tehnyt lehteä.

Maunulan Sanomien päätoimittaja on fil. kand. Heikki Lehti (puh. 040-525 1504) tai (etunimisukunimi [at] hotmail.com). Lehteä julkaisee Maunulan Sanomien tuki ry.

Maunulan Sanomat on riippumaton alueen kehittämisen äänenkannattaja ja se on perustettu 1990. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja sen painos on 6500 kpl. Lehden levikkialue on Maunula, Pirkkola ja Metsälä.

Lehteä lukee YKS-projektin kyselyjen mukaan noin 95 % maunulalaisista ja 89 % ilmoittaa lukevansa lehteä säännöllisesti.