Kirjoituskilpailu Heka-Maunulan asukkaille

408

Moni taloyhtiö Maunulassa yltää tänä vuonna kypsään ikään, mikä tarkoittaa, että myös muistoja on kertynyt. Heka-Maunula, Maunulan kirjasto ja asukastalo Saunabaari ovat käynnistäneet yhdessä Muistojen Maunula -hankkeen.

Keskeinen osa hanketta on kirjoituskilpailu Heka-Maunulan asukkaille, jonka järjestelyyn myös Hima-lehti osallistuu. Kerro siis tarinasi vuosien varrelta: minkälaista on ollut asuminen Heka-Maunulassa.

Järjestäjät valitsevat kolme parasta kirjoitusta ja kirjoittajille on luvassa pieni palkinto. Voittaneesta kirjoituksesta julkaistaan juttu syyskuun Hima-lehdessä ja koko tarina Heka-Maunula Oy:n verkkosivuilla.

Kirjoitukset yhteystietojen kera voi toimittaa joko osoitteeseen

Asumisneuvoja Sari Torvinen, Metsäpurontie 25, 00630 Helsinki

p. 040 336 2302, s-posti: sari.torvinen@maunulan-asunnot.fi

tai Saunabaarin postilaatikkoon. Kuoreen tunnus ”Kirjoituskilpailu”. Lähetä tarinasi 17.8. mennessä.