Anna ja Toivo -nuket keräsivät jälleen rahaa lasten rokotuksiin

271

Saunabaarissa järjestetty vuoden 2012 Unicef Anna ja Toivo -nukkekampanja on tältä vuodelta päättynyt. Tällä kertaa kampanjaan tehtiin 27 upeaa nukkea, jotka tuottivat huutokaupassa 513 euroa. Unicef saa tällä rahalla rokotteet 25 lapselle.

Saunabaari järjesti nukkekampanjan nyt viidentenä vuonna peräkkäin. Edelliset kerrat ovat tuottaneet varat yhteensä 114 lapsen rokotuksiin. Unicef voi hankkia 20 eurolla elintärkeät rokotukset yhdelle lapselle kuutta tappavaa tautia vastaan. Näitä tauteja ovat jäykkäkouristus, tuhkarokko, hinkuyskä, polio, tuberkuloosi ja kurkkumätä.

Saunabaarin henkilökunta haluaa kiittää lämpimästi kaikkia nukketalkoisiin osallistuneita sekä myös huutamiseen osallistuneita. Saunabaarissa on jäljellä 7 Unicef-nukkea ilman kotia. Ne voi adoptoida kahviosta hintaan 20 euroa / kappale.